DarkroomNo2 i Esbjerg dannede onsdag den 15. december 2021 rammerne om dette års Jule slaveevent. En jul, hvor alle fik deres ønsker opfyldt – dominatrixer såvel som slaver.

Domina Dark åbnede dørene til DarkroomNo2 – en kæmpe legeplads, hvor de vildeste BDSM fantasier kan blive til virkelighed – til årets Jule slaveevent. Sammen med Master Sadam, Lady Stella, Madame Ladonna, Herskabet Darkroom og tøsen Rødhætte inviterede Domina Dark deres faste slaver og andre med lyst til ydmygelse og voyerisme til en eftermiddag, hvor alle juleønsker skulle opfyldes.

Slavesammenføring i hele DarkroomNo2

Slaver, dominaer og mastere udnyttede hele huset til deres fælles leg. Latex, kjoler, halsbånd og masker, fastspænding med kæder, reb og læder til stole og bænke, pisk, dildoer, vibratorer og smæk med håndfladerne. Slaverne fik i anledning af julen alle deres submissive ønsker opfyldt. Det samme gjorde dominaer og master. De dominerede, hånede og ydmygede deres slaver – og andres. Hver især og sammen. Slaverne blev brugt og så andre blive brugt.

Slaven Vovse fik et særligt juleønske opfyldt. At være et levende juletræ. Klædt i latex og maske bundet fast på gulvet i lyskæder. Til ”Højt fra træets grønne top” blev der danset om det levende juletræ til fuld beskuelse i midten. Mens andre slaver sørgede for kaffe i nøgenhed, spredte BDSM julestemning og hyggede om deres dominaer.

Slave – er du min?

Har du lyst til at blive domineret, brugt og ydmyget– alene eller i fællesskab med andre? Hvis du gør dig fortjent, vil Domina Dark måske tage dig i hendes kyndige hænder.

Kontakt Domina Dark, hvis du ønsker dit juleønske opfyldt eller vil anmode om at deltage i næste slaveevent.