kinkie devil, bdsm, fantasi

Vi taler i disse år meget om ensomhed. Ensomhed er et stort problem, og der findes mange former for ensomhed. Vi kan bedst lide at snakke om den, vi måske lidt flot kunne kalde for hjertets ensomhed, dels fordi vi vel nok synes, det er den fineste slags, men også fordi den er så køn. Eller rettere: Man kan skrive så mange kønne, melankolske sange om den, og man kan lave romantiske film og så videre. Hjertets ensomhed og hjertets uro og smerte på grund af ensomhed er faktisk et gennemgående tema i hele vores kultur. Vi tror på, at ensomhedens blege trolddom vil blive brudt, hvis bare nogen billedligt talt vil røre vort hjerte og tage det i sine hænder. “Så tag mit hjerte i dine hænder,” skrev Tove Ditlevsen i et digt. Men hjertets ensomhed er ikke den eneste slags ensomhed. 

Hjertet er et organ i menneskekroppen, og det er selvfølgelig et ret vigtigt organ, men det er langt fra det største. Menneskekroppens største organ er huden, og hudens ensomhed kaldes hudsult. Ligesom hjertet længes efter at blive berørt, gælder det også huden. Huden sulter efter kontakt. Det er ikke noget, vi offentligt snakker helt så meget om, for vi er nok klar over, at hudens sult for de flestes vedkommende er mere svedig og dyrisk end hjertets — men vi ved allesammen, hvad det betyder, når Lecia & Lucienne i deres dansktop-hit synger “Rør ved mig, så jeg føler at jeg lever”. Vi kan poetisk tale om hjertets fængsel, men en krop, der aldrig bliver berørt, er tilsvarende som en krop, der er spærret inde i sig selv. At have en seksualitet, der aldrig bliver anerkendt eller mødt med forståelse, og som aldrig bliver delt, er en opskrift på ensomhed. Det er at have intet andet at se frem til, som Lecia & Lucienne også synger i deres sang, end fortsat og altid at forblive “tilbage i en afgrund af dage,” hudsultende og alene. Men det behøver ikke være sådan. 

Ikke alle dage behøver være afgrunde af alenehed. Man behøver ikke gå gennem livet uden at blive berørt og uden at få sin hudsult og sit seksuelle behov tilfredsstillet. Man behøver sådan set bare kontakte mig og få en aftale. Dagen, hvor man besøger mig, bliver en anderledes dag: En dag, hvor man ikke længere er alene med sin hud og sin krop, hvor den vil blive berørt og taget i hænder, og det vil ske i trygge omgivelser. Lige meget om din hudsult er en sult efter kærtegn, eller det er en skrigende sult efter smerte, vil du blive budt velkommen med forståelse. Det er en kur mod din huds ensomhed. Lav en aftale i dag.